Higgadt csapatjátékosok vagyunk

Kik vagyunk?

A stratégiai  tervezés és rendszerben való gondolkodás, mások fejlesztése az erősségünk. 

Judit és László, a társtulajdonosok

INTEGRÁCIÓ - RENDSZER - CSAPAT - TUDÁSMEGOSZTÁS - KIVITELEZÉS
A fentiek együttesében több mint 50 éves munkatapasztalattal rendelkezünk.

Kik-vagyunk-FSGlobal-scaled.jpeg

A sportkomplexumok, szállodák, főiskolák és irodaházak gyengeáramú rendszereinek tervezésében és kivitelezésében évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Csapatunk hat ország VoIP távközlési vállalatát építette Kelet-Közép-Európában, különös tekintettel olyan feladatokra, mint a nagykereskedelem vagy a termékfejlesztés.

A projektfinanszírozás, a gyengeáramú rendszerkivitelezés és az informatikai rendszerintegráció területén alapos tudásával csapatunk sokat tehet tanácsadóként és kivitelezőként egyaránt. Cégünk sikeresen elkészítette a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség számára az egyetlen nagy smart city projektzáró jelentését.

Szakértelmünkkel számos gyengeáramú integrációs projektet segítettünk 8 európai országban és az Egyesült Államokban, olyan területeken, mint diszpécsertámogatás, távközlés, hozzáférési rendszerek, tűzbiztonság, térfigyelő kamerarendszer, jegyértékesítés, automatizálás stb.

Tapasztalat és támogatás

Csapatunk

A válság hatására a beruházások megtérülési idejének számítása sokkal bizonytalanabbá vált. Ezért a tervezhető költségcsökkentési lehetőségek iránti kereslet jelentősen emelkedett.

 Az egyik ilyen lehetőség a gyengeáramú rendszerek tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében van. Az FSGlobal erre az igényre ad kézzelfogható, referenciákkal alátámasztott megoldást és vállalatirányítási tanácsadási szolgáltatást illetve hatékony segítséget nyújt az üzemeltetési stratégia kidolgozásában. 

Az FSGlobal egy egységként kezeli a teljes gyengeáramú rendszerpalettát az igényfelméréstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig. Stadion és Hotel biztonsági rendszerek (VoIP, kamera, beléptető, alkalmazásfejlesztés, adatgyűjtő eszközfejlesztés – Pl. vezérlő+olvasó) kivitelezése, rendszerintegrációk  tartoznak a portfoliónkba. 

A csapatunk  IT biztonságtechnika, gyengeáram kivitelezőkből, start-up vállalatok adminisztráció területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező kollégákból áll akik a pozitív gondolatokat keresik, támogatják ezáltal csapatmunkára ösztökélve a szervezeteket a siker elérése érdekében.

A stratégiai tervezés és rendszerben való gondolkodás, mások fejlesztése az erősségünk.

Rólunk

Tapasztalataink az elmúlt évtizedekben

Lukács László

Flexible System Global Kft. többségi tulajdonos. Profi röplabdázó pályafutásomat követően egy évtizeden át építettem operatív vezetőként a magyarországi rendőrségi távfelügyeleti és biztonságtechnikai piac meghatározó cégét (RIMI, 2004-ben 1,2 milliárd Ft árbevétel). Ezt követően gépjárműtávfelügyelet kereskedelmi igazgatói és távfelügyeleti cég vezetése voltak a feladataim, Magyarországon és Romániában.

 
A következő tíz éves megbízásom a gyengeáram és telekommunikáció terén működő projekt volt (5,5 milliárd Ft projekt-méret), melyet projektvezetőként, majd 2010-től igazgatóként sikerrel teljesítettem. Irányítottam a győri sportkomplexum (ETO Park), Mecsek-Dráva Hulladékátemelő, Trigránit Management -, Miskolc Városháza gyengeáram rekonstrukció, MLSZ SBP projektjeit, Lifestyle Hotel Mátra, Új Néprajzi Múzeum, Magyar Zene Háza gyengeáramú rendszereinek tervezését, kivitelezését és üzemeltetését és számos más magyarországi sport és iroda projekt kivitelezését is.

Hat országban VoIP nagykereskedelmi és kiskereskedelmi telefonszolgáltatást, majd 2015-ben a Magyar Röplabda Szövetség ügyvezetőjeként, a VSD, TFSE, METU szakmai vezetőjeként és edzőként professzionális és amatőr sportolókat motiváltam, készítettem fel az előttük álló kihívásokra., mellyel párhuzamosan megyei jogú városok, járások KIFÜ részére SmartCity koncepcióinak kialakításán dolgoztam tanácsadóként. Legutóbb 2,5 évig, Interim Manager-ként a magyarországi Szalézi Rend for -, és nonprofit Kft.-k ügyvezetői feladatait láttam el.

Lukács László

dr. Kádár Judit

A Flexible System Global Kft. 26%-s társtulajdonosa a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Nemzetközi Igazgatóság vezetője, magyar-angol szakos tanár, egyetemi kutató, nemzetköziesítés szakértő, több nemzetközi kutatási pályázat projektvezetője. Több, mint 30 éve dolgozik a felsőoktatásban, 10 éve tölt be vezetői beosztást.
Jelentősebb projektjei közé tartozik a 16 ország részvételével már 4. alkalommal megszervezett Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia, két Eegyetem nemzetköziesítési integrációs modelljének kidolgozása és működtetése, illetve az University of New Mexico Egyetemmel létrehozott Teaching Excellence angol nyelvű képzési program.

Hivatásán túl kutató, business coach és tolmács. A cég szakmai egyeztetéseit koordinálja, a tudományosság biztosítását elősegíti, közreműködik a kommunikációs, disszeminációs és networking feladatokban és a projekthez kapcsolódó nemzetközi relációkat ápolja.

Today is a good day to start making a difference. Stronger than yesterday.

Partnereink

Referenciák

Számos területen szereztünk tapasztalatot, partnereink elégedetten használják az általunk fejlesztett és beépített rendszereket.

sw_logo.png
extro_logo
image002.jpg
Power_uj_logo.jpg
nador_logo_szines_300dpi.jpeg
etoparkhotel_logo_superior_2016
JPM_logo.png
BARACK_Thermal_Resort_logo_web_trnsprnt_white.png
mlsz-logo-kicsi

Értékeink

Scroll to Top