Made by professionals... for professionals

Extro flexibilis gégecsövek

Valósítsa meg projektjeit a vezető technológia és a zökkenőmentes projektmenedzsment erejével. Az FSG EXTRO Distribution Hungary-nél forradalmasítjuk a gégecsőfejlesztést és -alkalmazást.

Halogénmentes

Az EXTRO FLEX® csövek halogénmentesek, biztosítva az Ön nyugalmát tűz esetén. A hagyományos halogénezett műanyag csövekkel, például PVC-vel ellentétben termékeink nem bocsátanak ki mérgező klórgázt láng hatására. A klór az oltáshoz használt levegővel vagy vízzel kombinálva káros savat-hidrokloridot képez, ami súlyos balesetekhez vezethet. Az EXTRO FLEX®-l védve van ezektől a veszélyektől.

UV-álló

Csövekeink UV-stabilizált anyagból készülnek, ami páratlan ellenállást garantál az ultraibolya sugarak károsító hatásaival szemben. Az EXTRO FLEX® még az erős napfény spektrumában is megőrzi rugalmasságát és mechanikai tulajdonságait az idő múlásával. Számítson ránk a tartós védelemért, a körülményektől függetlenül.

Füstmentes

Tűzbiztonságról van szó, melyben az EXTRO FLEX® az élen jár. Anyagaink önkioltóak, vagyis nem táplálják az égést, és aktívan ellenállnak a tűz terjedésének. Még ha meg is gyullad, a keletkező füst nem fekete és nem fullasztó. Az EXTRO FLEX® segítségével megbízhat abban, hogy projektjei védettek a tűzveszély ellen.

Rugalmas

Az EXTRO FLEX® valóban kiváló az alacsony hőmérsékletű környezetben. Nyersanyagaink hajlékonysága biztosítja, hogy termékeink rendkívül rugalmasak maradjanak még alacsony hőmérsékleti (kevesebb mint 7 C° ) tartományban is. Ez az előny azt jelenti, hogy nem kell szembenéznie a többi műanyag terméknél tapasztalt ridegséggel, amely nehézségekhez vezethet a nyomvonalépítés során, és a kábelek sérüléséhez vezethet.

Erős és megbízható

🛡️ Robusztus és rugalmas: Az EXTRO FLEX® védőcsöveket kivételes tartósságra tervezték, és szigorúan tesztelték, hogy megfeleljenek a szigorú mechanikai igénybevételi szabványoknak. Robusztus profiljuk biztosítja, hogy berendezései védve legyenek a külső nyomás ellen.

🎯 Könnyű telepítés: A praktikumra tervezett csöveink tökéletes egyensúlyt teremtenek a szívósság és a rugalmasság között. Az EXTRO FLEX® felszerelése gyerekjáték, köszönhetően az anyag rendkívüli rugalmasságának, még alacsony hőmérsékletű környezetben is.

❄️ Könnyű telepítés minden időjárási körülmény között: A nagy sűrűségű polietilén (HDPE) alapból készült EXTRO FLEX® még fagypont alatti körülmények között is megőrzi figyelemre méltó rugalmasságát. A termékünk problémamentes szerelhetőséget jelent a helyszínen, biztosítva, hogy a kábelek hosszútávon, az időjárás viszontagságaitól függetlenül szolgálják a rendszerüket.

🏢 Sokoldalú alkalmazások: Az EXTRO FLEX® az Ön legjobb megoldása az elektromos és biztonságtechnikai kábelek és adathálózatok védelmére számos környezetben, beleértve a lakóépületeket, ipari létesítményeket, állami iskolákat, adminisztratív épületeket, bevásárlóközpontokat és egyéb létesítményeket. Csöveink önkioltó tulajdonsága megakadályozza a tüzek terjedését.

🔥 Speciális tűzálló opció: Azoknak a speciális alkalmazásoknak, ahol a tűzbiztonság a legfontosabb, a teljes EXTRO FLEX® sorozatot kínáljuk V0 – lámgálló, önkioltó tulajdonságokkal rendelkező változatban. Az Ön biztonsága és nyugalma a legfontosabb számunkra.

Extro1.jpg

Vezető technológia

A legmodernebb technológiánk az innováció élvonalában áll, pontosságot, hatékonyságot és páratlan eredményeket biztosítva. Fejlett német gépekkel és szoftverekkel kínáljuk Önnek a csőfejlesztés legújabb fejlesztéseit.

Kiváló csőfejlesztés

A minőség és az innováció iránti elkötelezettségünk biztosítja, hogy projektje kitűnjön a mai versenyhelyzetben.

Élvonalbeli csőfejlesztés és projektmenedzsment

Extro termékek

Csatlakozzon az elégedett ügyfelek sorához, akik kihasználták a vezető technológia erejét. Lépjen kapcsolatba az FSG EXTRO Distribution Hungary-vel még ma, és tapasztalja meg a csőalkalmazás jövőjét. Készen áll arra, hogy projektjeit a következő szintre emelje? Lépjen kapcsolatba velünk az FSG EXTRO Distribution Hungary-nél, és induljunk együtt az innováció és a siker útjára.

Értékesítés

In Fejér, Tolna, Baranya, Somogy and Zala Counties, please contact our regional distributors:

FSG_EXTRO-Distribution-scaled.jpg
Extro1.jpg
extro_mach-1.jpg

FSG - EXTRO DISTRIBUTION HUNGARY

Cégjegyzékszám: 01-09-327009 | Adószám: 22947561-2-42

Címünk

Nagytarcsa, Pesti út 34. sarok (Szilas Ipari Park bejárati út)

Scroll to Top