Gyorsítósáv pályázat

TalenTeens projekt a tehetség és teljesítmény összefüggéseiért

A cél a mérések alapján folyamatos információt kapni arról, melyek a fiatal egyén erősségei, milyen területeken mutatkoznak hiányosságok, és milyen fejlesztési irányokba javasolt az életútja során haladni.

A jövő bajnokai

Feladatunk és célunk egy tehetség és teljesítmény korreláción alapuló mérési rendszer kialakítsa, valamint a hozzá kapcsolódó módszertan és applikáció fejlesztése

A projekt célja egy olyan segítőszándékú összegzés elkészítése az 14-21 éves korú fiatalok tehetség és teljesítmény korrelációról és befektetendő munkáról, amely kimutatja a fejlesztés irányát, a hiányosságokat, erősségeket és közös célkitűzéseket, amelyek teljes mértékben megfelelnek a szakképzési intézmény és a sportegyesület irányelveinek. 

A tehetség teljesítményértékelési rendszer alapvetően fejlesztésközpontú, de egyben alkalmas minősítő értékelésre, melyben jelentős szerepet kap az önértékelés is, melynek során létrejön egy modulárisan bővíthető, IP alapú, adatgyűjtő és periféria vezérlő eszköz. A cél a mérések alapján folyamatos információt kapni arról, melyek a fiatal egyén erősségei, milyen területeken mutatkoznak hiányosságok, és milyen fejlesztési irányokba javasolt az életútja során haladni, illetve milyen háttértámogatás segíti leghatékonyabban az edzőket és képzőket, szakoktatókat.

Projektrészletek

Kedvezményezett neve:

Flexible System Global Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:

Tehetség és teljesítmény korreláción alapuló mérési rendszer, módszertan és applikáció fejlesztése

A támogatás összege:

199.847.680,- Ft

A támogatás mértéke:

81,91%

A Projekt tervezett befejezési dátuma:

2026.02.28.

Projekt azonosítószáma:

2021-1.1.4-GYORSÍTÓSÁV-2022-00080

A projekt célja egy olyan segítőszándékú összegzés elkészítése a 14-21 éves korú fiatalok tehetség és teljesítmény korrelációról és befektetendő munkáról, amely kimutatja a fejlesztés irányát, a hiányosságokat, erősségeket és közös célkitűzéseket, amelyek teljes mértékben megfelelnek a szakképzési intézmény és a sportegyesület irányelveinek. A tehetség teljesítményértékelési rendszer alapvetően fejlesztésközpontú, de egyben alkalmas minősítő értékelésre, melyben jelentős szerepet kap az önértékelés is, melynek során létrejön egy modulárisan bővíthető, IP alapú, adatgyűjtő és periféria vezérlő eszköz.

A cél a mérések alapján folyamatos információt kapni arról, melyek a fiatal egyén erősségei, milyen területeken mutatkoznak hiányosságok, és milyen fejlesztési irányokba javasolt az életútja során haladni, illetve milyen háttértámogatás segíti leghatékonyabban az edzőket és képzőket, szakoktatókat.

A projekt eredményeként kifejlesztünk egy piaci bevezetésre alkalmas, komplex értékelési rendszert és kifejlesztünk egy modulárisan bővíthető, 8 adatgyűjtő és/vagy olvasó eszköz jelzéseit fogadó, vezérlőegység prototípust, amely kidolgozott informatikai háttérrel átfogó képet ad a felmérésben részvevőről és tevékenységről.

FSG - TalenTeens

HU – 2011 Budakalasz, Meggyfa u. 1.

Weboldal

www.talenteens.com // Hamarosan

Scroll to Top